Göneni baldo riis on Manyase järve kaldal asuvate põldude saadus.
See kohalik riis on jämedateraline.
Kui otsite riisi maitset ja kvaliteeti, on Gönen Baldo riis teie jaoks.
Enne keetmist peske toode ja leotage seda soojas vees.
Koostis: 2 tassi Gonen Baldo riisi, 3 tassi kuuma vett, 3 spl võid, 1 spl oliiviõli, soola.
Valmistamine
Peske ja kurnake riisi, kuni riisi pesuvesi on selge.
Sulata potis õli ja või. Lisage nõrutatud riis röstige 4-5 minutit. Pärast röstimist lisage kuum vesi ja sool. Sulgege kaas ja keetke kõigepealt kõrgel kuumusel 5 min, seejärel madalal kuumusel senikaua, kuini vesi on kadunud. Laske keedetud riisil puhata 10-15 minutit. Seejärel segage läbi ja serveerige.