Ezogelini supp sarnaneb Türgi punase läätsesupiga , kuid seda ei kurnata läbi, et saada ühtlane kreemjas tekstuur. Riis ja bulgur jäetakse terveks või supi sisse keetmiseks, andes sellele ainulaadse tekstuuri.
Valmistanine
1.Vala paki sisule 1l vett (külma), sega korralikult, et tükke ei jääks.
2.Lase keema tõusta
3.Keeda tasasel tulel veel 10 minutit
4. Lase supil 5 minutit puhata
5.Serveeri ja naudi (4 portsjonit)
Toitumisalane teave | 100g kohta | 100ml kohta | 1 portsjoni kohta 250ml |
Energia | 1396kJ/333kcal | 96kJ/23kcal | 240kJ/57kcal |
Rasva | 5,5g | 0,4g | 0,9g |
Küllastunud rasva | 2,2g | 0,2g | 0,4g |
Süsivesikuid | 63,4g | 4,4g | 11,0g |
Suhkruid | 4,3g | 0,3g | 0,7g |
Kiudaineid | 5,9g | 0,4g | 1,0g |
Valku | 14,3g | 1,0g | 2,5g |
Soola | 9,6g | 0,7g | 1,7g |