Retseptid

Kerge puding kaarobi melassiga

Koostisained Pane korvi
600ml piima
65g maisitärklist
130ml kaarobi melassi
100g seesamipastat
1tl võid ( valikuline )
Kreeka pähkleid kaunistuseks
VALMISTAMINE

See puding on gluteeni, -suhkru -ja ahjuvaba, asendades lehmapiima taimse piimaga on ka piimavaba

    1. Vala potti piim ja tärklis, sega.
    2. Lisa melass ( võid kasutada ka viinamarja -ja mooruspuu melassi ), sega.
    3. Lisa seesamipasta, sega.
    4. Aseta pott pliidile ja keeda madalal kuumusel niikaua, kuni segu on paksenenud, kogu aeg segades.
    5. Lisa või ja keeda madalal kuumusel veel 1 minut, pidevalt segades.
    6. Jaga segu kaussidesse või bokaalidesse  ja kaunista purustatud pähklitega
    7. 10-15 minutiga on segu tahkunud
Naudi tulemust!
Puding kaarobi melassiga
  • Puding maitseb hästi nii külmalt, kui soojalt.
  • Kui sa tahad vedelamat konsistentsi, siis pane piima 800ml.
  • Lehmapiima võid soovikorral asendada taimse piimaga